22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μόλις 32% πιθανότητες έχει να βγει κερδοφόρο το Batman v Superman: Dawn of Justice

    Η επιστήμη μίλησε. Και αν την πάρουμε στα σοβαρά τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ ρόδινα για το Batman v Superman: Dawn of Justice που η παγκόσμια πρεμιέρα του απέχει μόλις λίγες εβδομάδες.
    Σύμφωνα με ένα post στην The Mail Online ένας αλγόριθμος που έχει αναλύσει πάνω από 2.500 ταινίες την περασμένη δεκαετία, έφτιαξε μία πρόβλεψη για το πως θα τα πάει το επερχόμενο φιλμ στο box office. Σύμφωνα λοιπόν με το data το φιλμ έχει 32% πιθανότητες να βγει κερδοφόρο, ένα νούμερο που σίγουρα δεν πρέπει να ξετρελαίνει τους παραγωγούς της Warner Bros, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως το budget έχει ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια! Για την ακρίβεια κοντεύει τα 400 εάν συνυπολογιστεί και το απίστευτο marketing που έχει στηθεί γύρω από την παραγωγή!

    ZACK-SNYDER_BATMAN-SUPERMAN_FILM_DC_WARNER-BROS_

    Τα στοιχεία που στάθμισε ο αλγόριθμος για να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα είναι η συνεργασία σκηνοθέτη/καστ (εάν έχουν κάνει μαζί άλλες ταινίες και πως τα πήγαν κλπ.), το μέσο όρο που έχει στο box office ο σκηνοθέτης, αλλά και το πόσο κερδοφόροι είναι οι ηθοποιοί, την ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας και το πως τα πηγαίνει το συγκεκριμένο genre τελευταία.

    Ανεξαρτήτως τώρα των συμπερασμάτων της επιστήμης και το αν κάποιος θα τα λάβει υπόψη, είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως εάν δεν φέρει 1 δις παγκοσμίως η ταινία θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία, ένα νούμερο που έχει στοχεύσει και η ίδια η WB. Η οποία δεν αισθάνεται και τόσο άνετα τις τελευταίες ημέρες, αφού οι πληροφορίες λένε πως τα screen tests που έγιναν σε συγκεκριμένο κοινό δεν είχαν την αποδοχή που θα περίμενε το στούντιο, κάτι που έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα την αγωνία.

    Εάν τυχόν επαληθευτούν τα άσχημα σενάρια όσο αφορά την απόδοση της ταινίας στο box office, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο DC superhero universe, με πολλά πράγματα να επανεκτιμούνται και τον προγραμματισμό να αλλάζει.
    Και στην μέση του κυκλώνα θα βρεθεί και ο σκηνοθέτης Zack Snyder που μην ξεχνάμε πως έχει μπροστά του δύο Justice League να γυρίσει, αλλά και την Wonder Woman!
    Κοντός ψαλμός αλληλούια…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles