18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Moon Knight: Νέο “σκοτεινό” trailer αποκάλυψε η Marvel

    Το Moon Knight αποτελεί ακόμα μια παραγωγή από το σύμπαν της Marvel, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου 2022. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη σειρά θα παρακολουθήσουμε τον Oscar Isaac στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και τους Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

    Στο πλαίσιο του Super Bowl LVI, η Marvel, εκτός από το νέο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα προωθητικό βίντεο για την επερχόμενη νέα σειρά του Disney+ Moon Knight. Σε αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από την εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνει ο Oscar Isaac, εξαιτίας της διασχιστικής διαταραχής ταυτότητας, ενώ θα ρίξετε και μια ματιά στον Dr. Arthur Harrow, που ενσαρκώνει ο Ethan Hawke.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Έσκασε το ΕΠΙΚΟ trailer του Dr. Strange in the Multiverse of Madness! Έφτασε η ώρα των X-Men στο MCU; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles