21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Moto Stream. Συνδέοντας το κινητό ή το tablet με το στερεοφωνικό σας ασύρματα

    Πριν δύο ακριβώς χρόνια, στο Google I/O 2012, η Google είχε ανακοινώσει το ενδιαφέρον αλλά πανάκριβο Nexus Q, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερη τύχη λόγω κυρίως υψηλού κόστους. Τώρα, η Motorola παρουσιάζει το Moto Stream, μία παρόμοια πρόταση μόλις στα 50 δολάρια. Τι κάνει; Είναι ένας wireless Bluetooth adapter που μπορεί να στριμάρει μουσική από το smartphone ή το tablet σας, ενώ δεν περιορίζεται μόνο στην υποστήριξη Android συσκευών. Μία χαρά μας ακούγονται όλα αυτά…

    moto-stream

    Το Moto Stream μπορεί να συνδεθεί με έως πέντε smartphones ή tablets, ασύρματα, μέσω Bluetooth, και να αναπαράγει περιεχόμενο από τη μουσική σας βιβλιοθήκη ή υπηρεσίες όπως το Spotify και το Google Music, στο στερεοφωνικό του σπιτιού σας, ενώ χάρη στο “παιχνιδιάρικο” Heist Mode μπορείτε να αναλάβετε δράση αλλάζοντας το κομμάτι που δε σας αρέσει με κάποιο άλλο.

    Μπορεί να επικοινωνήσει με το smartphone σας και μέσω NFC, ενώ συνεργάζεται τόσο με Android, όσο και με iOS ή Windows Phone συσκευές. Δεν είναι η μοναδική παρόμοια λύση στην αγορά, αλλά σε αυτή την τιμή και με την εγγύηση της Motorola δε θα μας χάλαγε καθόλου αν την αποκτούσαμε.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles