21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Move to iOS app της Apple που σας μεταφέρει από το Android στο iOS στο Google Play Store

    Κι ενώ τα νέα iPhone 6s και 6s Plus σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις πρώτες αγορές, το νέο app της Apple που σας διευκολύνει να κάνετε τη μετάβαση από το Android στο iOS και το οποίο πρωτογνωρίσαμε στο WWDC 2015 είναι έτοιμο και διαθέσιμο στο Google Play Store, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου iOS 9.

    Apple Move to iOS app

    Η εφαρμογή ονομάζεται “Move to iOS” και μπορεί να μεταφέρει φωτογραφίες, μηνύματα, επαφές, στοιχεία από το ημερολόγιό σας, λογαριασμούς email και πολλά ακόμη δεδομένα από Android σε iOS devices. Δημιουργεί μία private Wi-Fi σύνδεση με τη συσκευή σας (αρκεί να υποστηρίζει από το Android 4.0 και έπειτα) και διαχειρίζεται τη μεταφορά δεδομένων με ευκολία, όπως σημειώνει η Apple, έτσι ώστε κάθε τι να βρίσκεται στη “σωστή θέση” στο νέο smartphone σας.

    Η εφαρμογή βρίσκεται εδώ για επίδοξους νέους fans του Cupertino και των συσκευών του. Πάντως, οι χρήστες του Android έως τώρα δεν την έχουν “εκτιμήσει” και ιδιαίτερα, τουλάχιστον βαθμολογικά, καθώς οι μέσος όρος των reviews, της δίνει… 1.9/5.

    Screen Shot 2015-09-17 at 15.24.41

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles