19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Movie Critic»: Αυτή είναι η τελευταία ταινία στην καριέρα του Quentin Tarantino

    Ο Quentin Tarantino ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια νέα ταινία, η οποία, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει, θα είναι η 10η και τελευταία του στον κινηματογράφο. Ο σκηνοθέτης έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αφήσει το δικό του στίγμα στη βιομηχανία του θεάματος, αφού είναι ο δημιουργός πίσω από σημαντικές ταινίες όπως το Pulp Fiction ή το Once Upon a Time in Hollywood.

    Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Tarantino έχει γράψει ήδη το σενάριο για το τελευταίο του project, που φέρει τον τίτλο «Movie Critic». Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές μέχρι στιγμής, όμως πηγές αναφέρουν ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Los Angeles και στο επίκεντρο θα βρίσκεται μια σημαντική γυναίκα.

    Είναι πιθανό η τελευταία ταινία του Τarantino να επικεντρώνεται στην Pauline Kael, μια από τις πιο επιδραστικές κριτικούς ταινιών όλων των εποχών. Η Kael, η οποία επεβίωσε το 2001, δεν ήταν απλώς κριτικός αλλά και συγγραφέας. Η ταινία δεν έχει βρει ακόμη το studio που θα τη φιλοξενήσει, αφού η αναζήτηση ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες.

    Πάντως σε συνέντευξή του στο CNN, ο 59χρονος σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία θα είναι και η τελευταία του, αφού σκηνοθέτησε ήδη εννέα ταινίες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και θα κλείσει τον κύκλο με τη δέκατη.

    Διαβάστε επίσης:

    Shazam! Η Οργή Των Θεών: Από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles