21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μπλακ Φράϊντει σίζον θρι: Η μαύρη λίστα του Κωτσόβολου μάς προετοιμάζει για ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές

    Ήρθε λοιπόν, για ακόμη μία φορά, εκείνη η εποχή του χρόνου κατά την οποία οι προσφορές ξεπερνούν κάθε φαντασία! Δεν αναφερόμαστε στα Χριστούγεννα, αλλά στη Black Friday, ελληνιστί Μπλακ Φράιντει. Και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Κωτσόβολος συνεχίζει τις προσφορές, βασισμένη στο επιτυχημένο concept «Μπλακ Φράιντει. Είχες και στο χωριό σου;».

    Η ελληνική επαρχία, παντοτινή πηγή έμπνευσης για όλους μας, αλλά και ιστοριών που μας γεμίζουν νοσταλγία και πολλά χαμόγελα, είναι και αυτή τη φορά είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Φέτος, μεταφερόμαστε σε ένα πανέμορφο ελληνικό χωριό, όπου ο ήρωάς μας, ο Βρασίδας, έχει αναλάβει να φτιάξει μία μαύρη λίστα, ειδική για τη Μπλακ Φράιντει! Ναι, ναι, μία μαύρη λίστα γεμάτη προσφορές!

    KOTSO_BLACK_FRIDAY_2019_67sec.00_00_58_22.Still009

    Το νέο “talk of the town” σποτάκι που μας κόλλησε ήδη για τα καλά!

    Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το νέο σποτάκι του Κωτσόβολου σιγοτραγουδάμε στο γραφείο το “Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα”, το θρυλικό άσμα της Άντζελας Δημητρίου που αποτελεί σάουντρακ του διαφημιστικού και, σίγουρα, δένει τέλεια με τη Black Friday. Και δεν είναι τυχαίο, καθώς έχει γίνει ήδη “talk of the town”, βάζοντάς μας σε κλίμα …Black Friday, λίγο πριν αποκαλυφθούν οι φετινές προσφορές, που, όπως λένε όσοι γνωρίζουν περισσότερα, για ακόμη μία χρονιά θα κάνουν αίσθηση!

    Στο σποτ μας λοιπόν, ο Βρασίδας, λίγο πριν φύγει από το χωριό του για να επισκεφθεί έναν Κωτσόβολο και να αγοράσει προϊόντα τεχνολογίας σε τιμές προσφοράς λόγω Black Friday, ρωτά τους συγχωριανούς του αν θέλουν να βάλουν και εκείνοι κάτι στη λίστα του.

    KABANA_1

    Ακολουθεί ενθουσιασμός, καθώς όλοι θέλουν να μπουν στη λίστα, έχοντας μάλιστα ο καθένας τη δική του επιθυμία, άλλος να αποκτήσει μία μεγάλη τηλεόραση, άλλος ένα hoverboard και άλλος smartphones. Και ενώ όλοι θέλουν να μπουν στη Μαύρη Λίστα, τη διαφορά στο spot κάνει η γυναίκα του που του θυμίζει ότι τα πάντα υπάρχουν και online, αυτός όμως έχει …ήδη φύγει για τον Κωτσόβολο. Δε θα σας πούμε περισότερα, καθώς θα αφήσουμε να μιλήσει το ίδιο το video...

    Ο Κωτσόβολος έτοιμος για τη φετινή Black Friday και, μάλιστα, με την ολοκαίνουρια υπηρεσία Pay Express

    Ο Κωτσόβολος, στα 94 καταστήματα που διαθέτει, αλλά και online στο kotsovolos.gr, θα προσφέρει σημαντικές προσφορές και αυτή την Black Friday σε ευρεία γκάμα από προϊόντα κάθε κατηγορίας, όπως τηλεοράσεις, gadgets, smartphones, laptops, μεγάλες οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές καθώς και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

    Τα καλύτερα νέα; Φέτος, μπορείτε να επωφεληθείτε και από μία ολοκαίνουρια υπηρεσία, που ονομάζεται Pay Express και υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων που πραγματοποιούν πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να μπορούν να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος και αν βρίσκονται και όχι μόνο στα ταμεία. Αυτό πραγματοποιείται μέσω τερματικών POS που φέρνουν πάνω τους οι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας, ενώ, επιπρόσθετα, η υπηρεσία μπορεί να εξυπηρετήσει και τις παραγγελίες μέσω Internet που έχουν επιλέξει το collect@store.

    Όλα αυτά μας κάνουν, φυσικά, να περιμένουμε με αγωνία τη φετινή Black Friday. Ένας θεσμός πλέον και για την Ελλάδα, που αποτελεί ευκαιρία για αγορές σε προνομιακές τιμές και μάλιστα στα καταστήματα Κωτσόβολος με την εμπειρία που μας προσφέρουν. Βάλτε κι εσείς στη Μαύρη Λίστα σας αυτά που χρειάζεστε και επισκεφθείτε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το kotsovolos.gr για μία Μπλακ Φράιντει που θα σας μείνει αξέχαστη!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles