16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Super Offer! Microsoft Surface Pro 7 + Type Cover με έκπτωση 20% από την Office Line!

    Το Microsoft Surface Pro 7 έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές στον χρήστη του, αλλά κυρίως “παραγωγικότητα παντού και πάντοτε”, το οποίοι όλοι οι συγχρονοι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι είναι το «σύνθημα» της σύγχρονης εποχής! 

    Παραμείνετε παραγωγικοί από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και αποκτήστε το δημοφιλές Surface Pro 7 + Typecover με έκπτωση 20% έως 28 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την απόλυτη λύση τεχνολογίας που ανήκει στην οικογένεια Microsoft Surface, η οποία συνδυάζει ευελιξία, υψηλή απόδοση, premium design και ποιοτική κατασκευή.

    Επένδυση για το μέλλον!

    To Surface Pro 7 συνεχίζει την εξαιρετική του επίδοση!
    Με δυναμικό χαρακτήρα, εντυπωσιακή απόδοση, mobility και φυσικά ταχύτητα που καλύπτει και  τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του high-end performance, αποτελεί επένδυση για το… μέλλον.

    Tαχύτερο με επεξεργαστή Intel Core™

    – Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

    Ασφάλεια δεδομένων

    – Παραγωγικότητα παντού

    Συνδυάστε το με Microsoft 365 για μέγιστη παραγωγικότητα & ασφάλεια!

    Επικοινωνήστε με έναν Σύμβουλο Τεχνολογίας της Office Line  για να επωφεληθείτε της προσφοράς, ενώ περισσότερα για το Microsoft Surface Pro 7 μπορείτε να δείτε διαβάζοντας το αναλυτικό review μας ή να περάσετε μια Ιντερνετική βόλτα από το official website της Office Line.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles