18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη μέρα 4G για την ΜΤΝ!

    mtn 4g

    Ενημέρωση τύπου πραγματοποίησε χθες Τρίτη 10 Μαρτίου η ΜΤΝ, λανσάροντας επίσημα το δίκτυο ΜΤΝ4G, ένα γεγονός που αποδεικνύει το προσανατολισμό της εταιρίας στην συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους συνδρομητές της.

    Με την αναβάθμιση αυτή η ΜΤΝ, προσφέρει πλέον στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει δεδομένα με αστραπιαία ταχύτητα. Το κατέβασμα και ανέβασμα μεγάλου όγκου δεδομένων γίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα!

    To δίκτυο MTN4G είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα αστικά κέντρα της Κύπρου και εξαπλώνεται διαρκώς έτσι ώστε μέχρι τον επόμενο μήνα να προσφέρει πληθυσμιακή κάλυψη 60%. Η τεχνολογία 4G έχει μετρηθεί να φτάνει ταχύτητες μέχρι 70Μbps download και 25Mbps upload, πολλαπλάσιες των σημερινών δεδομένων.

    Παράλληλα, η ΜΤΝ αναβαθμίζει τα πακέτα της, έτσι ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει τις δυνατότητες του δικτύου 4G χωρίς έξτρα χρέωση, ενώ εξοπλίζει τα MTN Stores με όλες τις κατάλληλες συσκευές που μπορούν να δώσουν στο χρήστη την μοναδική εμπειρία ταχύτητας 4G.

    Για να φτάσει η ΜΤΝ στην χθεσινή μέρα με την εισαγωγή του 4G, προηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια πολλή και συστηματική δουλειά με διαρκείς αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα, ενώ όπως αναφέρθηκε, τηρήθηκαν όλες οι διεθνείς προδιαγραφές για την ανάπτυξη των ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών. Παράλληλα, το οπτικό δίκτυο επεκτάθηκε ώστε όλοι οι σταθμοί βάσης να διασυνδέονται με επαρκείς χωρητικότητες. Επιπρόσθετα, επενδύθηκαν σημαντικότατα ποσά στην αναβάθμιση της πρόσβασης στους μεγάλους διεθνείς διαδικτυακούς κόμβους ώστε να εξασφαλίζεται γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Στην τοποθέτησή του ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip Van Dalsen, δήλωσε χαρακτηριστικά «Ξεκινώντας από σήμερα, η εμπειρία της επικοινωνίας θα αλλάξει δραματικά και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα! H Κύπρος αυξάνει ταχύτητα και εντάσσεται στην ομάδα των χωρών που λειτουργούν με τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το καινοτομικό MTN4G δίκτυο θα φέρει ασύλληπτες ταχύτητες στο smartphone, το tablet και το laptop σας, ανεξαρτήτως αν είστε στο δρόμο, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Το MTN4G θα σας φέρει έναν νέο τρόπο εργασίας και έναν νέο τρόπο κοινωνικής αλληλεπίδρασης στο δίκτυο. Η ταχύτητα 4G σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε νέες λειτουργίες, νέες εφαρμογές και προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Η τελευταία 4G τεχνολογία θα έχει επίσης σημαντικά αποτελέσματα στην οικονομία μας: θα προσδώσει στις κυπριακές επιχειρήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ενισχύσει τη θέση της χώρας ως διεθνούς κόμβου υπηρεσιών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles