15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Άλλες πέντε κοινότητες της Κύπρου αποκτούν Y’ello Digital Rooms στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «21 Days of Y’ello Care»

    63781-MTN-Yello-care-FB-Cover-851x315-B

    Το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου MTN «21 Days of Y’ello Care», που στοχεύει στην  έμπρακτη πρόσφορα στην κοινωνία υλοποιεί και φέτος η MTN Κύπρου. Συγκεκριμένα, για 21 συνεχόμενες μέρες τον Ιούνιο, εθελοντές από το προσωπικό της MTN Κύπρου, θα εργάζονται για τη δημιουργία πέντε νέων Y’ello Digital Rooms στα χωριά Μάμμαρι, Ορούντα, Επταγώνεια, Ψευδά και Καλό Χωριό. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρσι, στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος, η MTN δημιούργησε επτά συνολικά Y’ello Digital Rooms σε κέντρα νεότητας χωριών και κοινοτήτων στης Κύπρου, έτσι ώστε οι νέοι  και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία.

    Να σημειωθεί ότι το έργο σε κάθε χωριό, περιλαμβάνει και φέτος καθαρισμό, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση των χώρων που θα μετατραπούν σε digital rooms. Επιπρόσθετα, η ΜΤΝ θα εξοπλίσει όλα τα Y’ello Digital Rooms με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να μελετούν αλλά και να ενημερώνονται ψηφιακά. Με την ολοκλήρωση των χώρων μελέτης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς επίσης και παρουσίαση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Εταιρείας για τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles