16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MTN Business: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Business Simulation

    mtn-business-simulation

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες ο διαγωνισμός επιχειρηματικής προσομοίωσης (Business Simulation), που διοργάνωσε η DanatCon. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και στις επιχειρηματικές προσομοιώσεις, κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο, να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους και να μάθουν από τα λάθη τους, χωρίς να υπάρχει πραγματικό κόστος για την εταιρεία τους.

    Το «σενάριο» του διαγωνισμού αφορούσε έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο, και η MTN Business ως presenting sponsor στήριξε την όλη εκδήλωση του 1ου Business Challenge που έγινε για πρώτη φορά στη Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό,  ο Διευθυντής της MTN Business κ. Ανδρέας Νεοκλέους, με παρουσίαση του ενημέρωσε τις ομάδες για το τηλεπικοινωνιακό εικονικό σενάριο και τις κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν για να το διαχειριστούν.

    Στο τέλος του διαγωνισμού, και με βάσει πάντα την επίδοσή τους στον τρόπο διαχείρισης των εικονικών σεναρίων που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι συμμετέχοντες, βραβεύτηκαν συνολικά τρεις εταιρείες.  Νικήτριες  αναδείχτηκαν οι: C.A.Papaellinas (1ο βραβείο),  Ermes Group (2ο βραβείο) και Interorient shipmanagement (3ο βραβείο).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles