24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MTN: Χριστουγεννιάτικη προσφορά με έκπτωση στη συσκευή και στο μηνιαίο πάγιο για όσους μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜTN Smart πλάνο

    Μια νέα προσφορά για την περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η MTN, σύμφωνα με την οποία όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN Smart πλάνο θα τυγχάνουν έκπτωσης τόσο στη συσκευή που θα επιλέξουν όσο και στο μηνιαίο πάγιο τους για περίοδο 24 μηνών.

    mtn-christmas-offer

    H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους υφιστάμενους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και για όσους επιλέξουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους σε συγκεκριμένα πλάνα που προβλέπονται στην προσφορά. Σημειώνεται επίσης ότι η προσφορά ισχύει για όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, laptops) τις οποίες μπορεί κανείς να συνδυάσει με πλάνο της επιλογής του, και να επωφεληθεί έκπτωσης τόσο στη συσκευή όσο και στο πάγιο. Ειδικότερα, αν κάποιος για παράδειγμα επιλέξει το νέο iPhone 7 με το Unlimited πλάνο της ΜΤΝ, τότε θα μπορεί να το αποκτήσει χωρίς να πληρώσει σεντ αρχικά , θα πληρώνει όμως στην συνέχεια  53 ευρώ το μήνα για 24 μήνες. Όσοι προτιμούν τα Android κινητά, μπορούν με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN να αποκτήσουν π.χ το Samsung Galaxy S7 edge χωρίς να πληρώσουν σεντ αρχικά με το Unlimited πλάνο της εταιρείας, θα πληρώνουν όμως αντίστοιχα και σε αυτή την περίπτωση για 24 μήνες  50 ευρώ ανά μήνα.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η προσφορά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα MTN, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες της MTN.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles