20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    MTN: Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με «πλοηγό» τον γνωστό ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση!

    mtn safer internet day sotiris kalivatsis

    Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, ημερίδα με θέμα «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο διαδίκτυο». Στην εκδήλωση, συμμετείχαν μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και γονείς, οι οποίοι έχοντας ως «πλοηγό» τον γνωστό ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους ομιλητές από Κύπρο και Ελλάδα, για θέματα που αφορούν σε δεξιότητες, αποφυγή κινδύνων και θετική χρήση του Διαδικτύου.

    Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου CyberEthics, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Connecting Europe Facility της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με κύριο διοργανωτή την MTN και συνδιοργανωτές το CNTI, την ΠΣΕΠΕΠ, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και την Αστυνομία Κύπρου.

    mtn philip van dalsen

    Ο κ. Philip Van Dalsen, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στην MTN πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο. Ότι το διαδίκτυο παρέχει αμέτρητες ευκαιρίες γνώσης, εργασίας, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας. Και βέβαια πιστεύουμε πολύ ότι εσείς, τα νέα παιδιά, θα το αξιοποιήσετε πολύ πιο έξυπνα και πολύ καλύτερα από εμάς, για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που οι προηγούμενες γενιές άφησαν αναπάντητα».

    Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη γιορτάζεται η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) με σκοπό την ενημέρωση μαθητών και εφήβων σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση αλλά και η δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου για όλους τους αυριανούς Ευρωπαίους πολίτες.

    mtn safer internet day

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles