17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    MTN: Επτά πλήρεις υποτροφίες για τα προγράμματα σπουδών του CIIM

    CIIM-MBA NEW AD-1200X628

    Η MTN, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και σε συνεργασία με το Cyprus International Institute of Management, εξήγγειλε επτά πλήρεις υποτροφίες (αξίας 82,000 ευρώ) που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας σε υποψήφιους φοιτητές/τριες για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα του CIIM σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Επί πλέον προσφέρονται και 50 μερικές υποτροφίες.

    Οι υποτροφίες που θα παραχωρηθούν από την MTN αφορούν τα ακόλουθα προγράμματα: Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων [Bachelor in Business Administration (ΒΒΑ)], Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάστερ στη Διοίκηση (MSc Management), Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc Financial Services), Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSc Human Resource Management and Organizational Behaviour), Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση [Master of Public Sector Management (MPSM)] και Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά).

    Κάθε άτομο που πληροί τα κριτήρια εισδοχής στο CIIM μπορεί να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα της επιλογής του και να διεκδικήσει μία από τις επτά υποτροφίες MTN. Οι επιτυχόντες/ούσες  αναμένεται να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό συνδυασμό ακαδημαϊκών και προσωπικών χαρακτηριστικών και να ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης και τα κριτήρια εισδοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 7777 2446, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] και στην ιστοσελίδα: www.ciim.ac.cy.

    Σημειώνεται ότι όλα τα προγράμματα του CIIM έχουν διαπίστευση από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές της Κύπρου, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και το  ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles