18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα Χελωνονιντζάκια μοιράζουν πολύ ξύλο στο Mutants in Manhattan!

    Με τα Χελωνονιντζάκια έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, καθώς οι χελωνόμορφοι ήρωες βρίσκονται στο προσκήνιο από το τα μέσα της δεκαετίας του ’80 με δεκάδες comics, animated σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. O Raphael, o Leonardo, o Donatello και ο Michelangelo (τα τέσσερα αδέλφια που λατρεύουν την πίτσα και είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες) είναι λοιπόν πάντοτε στη μόδα, για αυτό ένα νέο Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans. Το τελευταίο ΤΜΝΤ game αναπτύσσεται από την Platinum Games (μία εταιρεία ανάπτυξης η οποία μας έχει δώσει στο παρελθόν τα Bayonetta και Transformers: Devastation) και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού!

    Mutants in Manhattan v2 (2)

    Το trailer μας βάζει για τα καλά στο κλίμα του Mutants in Manhattan, καθώς εξιστορεί την πρώτη επίθεση της Foot Clan στη Νέα Υόρκη. Φυσικά για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστούν οι Donatello, Leonardo, Raphael και Michelangelo, τους όποιους βλέπουμε να μοιράζουν ατελείωτο ξύλο στους άνδρες της Foot Clan και να μάχονται με ορισμένους από τους πιο γνωστούς κακούς του σύμπαντος του Teenage Mutant Ninja Turtles όπως είναι ο Bebop, o Rocksteady και ο Armaggon. Το Mutants in Manhattan δείχνει να ξεχωρίζει για την cell-shaded μηχανή γραφικών και για την κομιξάδικη αισθητική και εάν κρίνουμε από την προϊστορία της Platinum, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχωρίζει για τον καταιγιστικό ρυθμό του. To Mutants in Manhattan πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016 για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles