21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2012 hands-on roundup: Τι είδαμε στη Βαρκελώνη;

    Μπορεί η Ελλάδα να χόρευε στο κατά τόπους καρναβάλι την περασμένη Κυριακή, ή να αναζητούσε τρόπους να πετάξει τον χαρταετό της την Καθαρά Δευτέρα, αλλά μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στη Βαρκελώνη, διοργανώθηκε για άλλη μία χρονιά το Mobile World Congress και το digitallife.gr ήταν εκεί για να δει, να ακούσει και να αγγίξει όλες αυτές τις νέες συσκευές που παρουσιάστηκαν  από τους κατασκευαστές.

    Φυσικά, δεν ήταν μόνο οι συσκευές καθώς, μεγάλος μέρος της προσοχής μας κέρδισαν και παράλληλες ειδήσεις, με κορυφαία αυτή της παρουσίασης του Consumer Preview των Windows 8, κατά τη διάρκεια ενός παράλληλου event, στην ίδια πόλη.

    Ξεκινώντας λοιπόν από την Κυριακή, το digitallife.gr σας ενημέρωνε για όλα τα press events και τις παρουσιάσεις των εταιριών, τόσο με αναλυτικά posts, όσο και με liveblogging, αλλά και ο Άγγελος Σφακιανάκης βγήκε και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους: hands-on videos, από συσκευές που θα βρεθούν άμεσα στα ράφια των καταστημάτων και στα χέρια μας. Αυτές οι πρώτες παρουσιάσεις των smartphones και συσκευών, ήρθαν απλά να μας ανοίξουν την όρεξη, καθώς, τις περισσότερες από αυτές θα τις πάρει στα χέρια του ο Άγγελος ώστε να τις δοκιμάσει διεξοδικά και να μπορεί να σας παρουσιάσει αναλυτικά reviews.

    Αν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας λοιπόν, ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στα hands-on videos που είδατε στο κανάλι του digitallife.gr στο Youtube, αλλά και τα posts παρουσίασης των νέων συσκευών. Οι συσκευές είναι ανά εταιρεία, σε αλφαβητική σειρά.

    Alcatel
    HTC

    Huawei
     


    LG

    Motorola

    Nokia

    Panasonic
     


    Samsung

    Sony


    ZTE

    Interesting Goodies
     

    Αν θέλετε να ενημερωθείτε για όλη την κάλυψη του digitallife για το Mobile World Congress, πατήστε εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles