18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    My Big Fat Greek Wedding 3: Επιστροφή στις… ρίζες για την οικογένεια Portokalos (trailer)

    Η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» αποτέλεσε μια οικογενειακή ρομαντική κωμωδία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και φυσικά διαθέτει έντονο άρωμα Ελλάδας. Η οικογένεια Portokalos τώρα αναμένεται να επιστρέψει με το 3ο μέρος. Αυτή τη φορά όμως δε θα μείνει στην Αμερική, αλλά θα ταξιδέψει στη χώρα μας.

    Η Focus Features αποκάλυψε μάλιστα και το πρώτο trailer για το My Big Fat Greek Wedding 3 της Nia Vardalos, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στο video κυριαρχεί ο ελληνικός ήλιος και η θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα δίνονται και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στο «Γάμος αλά Ελληνικά 3 επιστρέφει όλο το original cast, συμπεριλαμβανομένης της Vardalos στο ρόλο της Toula. Ο John Corbett υποδύεται το σύζυγό της Ian και η Elena Kampouris την κόρη τους Paris. Επίσης, μαζί είναι ο Louis Mandylor, η Lainie Kazan, ο Andrea Martin και ο Gerry Mendicino ως αδελφός της Τούλας, ο Νίκος, και μαμά Μαρία, η Θεία Βούλα και ο θείος Τάκης αντίστοιχα. Αισθητά απών είναι ο Michael Constantine, ο οποίος έπαιξε τον πατέρα της Τούλας, ο οποίος πέθανε το 2021. Αν και μπορεί να μην είναι παρών στην ταινία, το πνεύμα του εξακολουθεί να είναι αισθητό, καθώς η ιστορία ακολουθεί την οικογένεια Portokalos που κατευθύνεται στην Ελλάδα για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του Gus.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες ο Δράκουλας του Nicolas Cage (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles