14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα εργαλεία έρχονται στα Reels του Facebook

    Νέα δημιουργικά εργαλεία στα Reels του Facebook και του Instagram προσθέτει η Meta, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Αυτές οι αναβαθμίσεις όχι μόνο θα διευκολύνουν τη δημιουργία και την επεξεργασία Reels, αλλά και την προώθηση σε νέα κοινά.

    Δημιουργία και προγραμματισμός των Facebook Reels στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή

    Εκτός από τη δημιουργία Facebook Reels σε iOS και Android, οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να δημοσιεύουν Facebook Reels από το πρόγραμμα περιήγησής τους στο Ιντερνέτ μέσω του Creator Studio. Θα μπορούν, επίσης, να προγραμματίσουν τα Facebook Reels με αυτόν τον τρόπο.

    Μετατροπή Βίντεο σε Reels

    Η Meta αρχίζει να διαθέτει εργαλεία επεξεργασίας και προσθαφαίρεσης υλικού βίντεο σε επιτραπέζιους υπολογιστές που θα διευκολύνουν τους δημιουργούς που δημοσιεύουν βίντεο μεγάλης διάρκειας, ηχογραφημένα ή ζωντανά να δοκιμάσουν διαφορετικά format. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν κλιπ από δημοσιευμένα βίντεο μεγάλης διάρκειας και να τα επεξεργάζονται με ευκολία σε ένα Facebook Reel μέσω του Creator Studio. Για τους δημιουργούς βίντεο παιχνιδιών, η εταιρεία παρουσιάζει εργαλεία επεξεργασίας που τους επιτρέπουν να δημιουργούν Reels σύντομης μορφής απευθείας από το Ζωντανό περιεχόμενό τους. Οι δημιουργοί μπορούν, πλέον, να κόψουν τα ζωντανά κλιπ σε μια vertical friendly μορφή, 60 δευτερολέπτων, με διπλή προβολή τόσο του παιχνιδιού όσο και της κάμερας του δημιουργού.

    Βελτίωση των Facebook Reels με νέα εργαλεία ήχου

    Τα Facebook Reels υποστηρίζουν πλέον το voiceover για τις ηχογραφήσεις, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αφηγηθεί στα βίντεο του. Επίσης, η Meta λάνσαρε και το Sound Sync, ώστε να συγχρονίζονται αυτόματα τα βίντεο κλιπ με τον ρυθμό του επιλεγμένου τραγουδιού. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να βάλουν μία από τις πολλές ψηφιακές φωνές να διαβάσει το κείμενο στα Reels με την λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

    Διαβάστε επίσης:

    Twitter: Έτοιμος να τινάξει το deal στον αέρα ο Elon Musk!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles