17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ημερομηνία έδωσε η Sony για το spinoff του Spider-Man “Madame Web”

    Η Sony αποφάσισε ότι το Madame Web δε θα προβληθεί τελικά το καλοκαίρι του 2023 αλλά το φθινόπωρο, αφού το spinoff του Spider-Man με πρωταγωνίστρια τη Dakota Johnson προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 6 Οκτωβρίου του επόμενου έτους. Στο μεταξύ, το Insidious 5, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Patrick Wilson μεταπηδά στην προηγούμενη ημερομηνία του Madame Web, δηλαδή στις 7 Ιουλίου 2023.

    Το Madame Web αποτελεί ένα από τα υψηλού profile projects της Sony, αφού το cast περιλαμβάνει εκτός από τη Johnson, τους Sydney Sweeney, Emma Roberts και Adam Scott. Bασίζεται σε έναν χαρακτήρα των κόμικς με αρκετό ενδιαφέρον και θα παρουσιάσει την origin ιστορία της μάντισσας που οι ψυχικές της δυνάμεις επιτρέπουν να δει τον Αραχνοκόσμο.

    Παράλληλα, η Sony έχει στα «σκαριά» και την 3η ταινία Venom με τον Tom Hardy και τον Aaron Taylor-Johnson στο ρόλο του Kraven the Hunter.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles