18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα οικονομικά προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing

    Ανακοινώνεται η από 18/6/2018 εμπορική διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE IoT Data Sharing για υφιστάμενους και νέους εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE. Το μηνιαίο πάγιο, ο ενσωματωμένος όγκος χρήσης και τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων, συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα.

    cosmote iot data sharing

    – Τα προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing (εφεξής Προγράμματα) παρέχουν ενσωματωμένη χρήση δεδομένων (ΜB), το σύνολο της οποίας μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις συνδέσεις του συνδρομητή που ανήκουν στην ίδια ομάδα προγραμμάτων (Group1 ή Group2).
    – Στο πάγιο κάθε Προγράμματος συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και δεν επιβάλλεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επιβάλλεται μόνο στις περιπτώσεις που γίνει χρήση των υπηρεσιών SMS, GPRS WAP, DATA/FAX. Το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας ανέρχεται σε 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση κινητής. Για περισσότερες πληροφορίες για το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας επισκεφθείτε το https://www.cosmote.gr/fk.
    – Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
    – Σε περίπτωση που δεν εξαντληθεί η συνολική δωρεάν ενσωματωμένη μηνιαία χρήση (MB) του Προγράμματος ή της αντίστοιχης ομάδας προγραμμάτων, αυτή δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα τιμολόγησης.
    – Σε κάθε λογαριασμό χρεώνεται προκαταβολικά το πάγιο του επόμενου μήνα. Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σύνδεσης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του επόμενου λογαριασμού, ή, σε περίπτωση αλλαγής οικονομικού προγράμματος, από την ημερομηνία αλλαγής μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, το πάγιο που χρεώνεται είναι ανάλογο του χρονικού αυτού διαστήματος, ενώ παρέχεται το σύνολο της ενσωματωμένης χρήσης .

    Cost Control

    – Στα νέα προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία Cost Control με την οποία ο Συνδρομητής ενημερώνεται μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) για την κατανάλωση του 80% ή του 100% της συνολικής δωρεάν μηνιαίας ενσωματωμένης(MB) χρήσης των συνδέσεων της ίδιας ομάδας προγραμμάτων. Κατά την ενεργοποίηση των Προγραμμάτων ο Συνδρομητής υποχρεούται να δηλώσει ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας στο οποίο θα λαμβάνει τα ενημερωτικά γραπτά μηνύματα (SMS) της Υπηρεσίας. Ο Συνδρομητής υποχρεούται να ενημερώνει την COSMOTE για οποιαδήποτε αλλαγή στο κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

    IoT Cut-Off

    – Στα νέα προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας IoT Cut-Off. Η Υπηρεσία, μετά την κατανάλωση της συνολικής δωρεάν ενσωματωμένης μηνιαίας χρήσης (MB) των συνδέσεων της ίδιας ομάδας προγραμμάτων, διακόπτει τη χρήση δεδομένων σε όλες τις συνδέσεις μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του επόμενου λογαριασμού. Η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται τηλεφωνικά στο 13818 (Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE).

    Παράλληλα από την ίδια ημερομηνία ανακοινώνεται η παύση της εμπορικής διάθεσης των υφιστάμενων οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE IoT (COSMOTE IoT 50MB , COSMOTE IoT 100MB, COSMOTE IoT 1GB, COSMOTE IoT 2GB, COSMOTE IoT 5GB, COSMOTE IoT 10GB, COSMOTE IoT 20GB), πλην του IoT SMS 60.

    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (13888 με χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles