20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ποντίκια και επιφάνεια αφής της Logitech για Windows 8

    Η Logitech ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων ειδικά για εύκολη και ευφυή πλοήγηση στα Windows 8. Μέσα στο μήνα θα είναι διαθέσιμα το Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 και τα ποντίκια Logitech Touch T620 και Logitech Zone Touch T400, σχεδιασμένα για να αξιοποιούν το περιβάλλον επικοινωνίας μέσω αφής των Windows 8.

    Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650


    Κεντρικό στοιχείο του Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 είναι η μεγάλη λεία γυάλινη επιφάνεια αφής, η οποία υποστηρίζει τις σύνθετες χειρονομίες-εντολές των Windows 8, επιταχύνει την πλοήγηση σε παραθυρικό περιβάλλον, δίνοντας ταυτόχρονα στα δάχτυλά μας άφθονο χώρο να κινηθούν.
    Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, από την απλή κατάδειξη με τον κέρσορα, το σκρολάρισμα και το αριστερό ή δεξί κλικ (όπου κι αν ακουμπούν τα δάχτυλα μας στην επιφάνεια αφής), αλλά και οι πιο σύνθετες χειρονομίες των Windows 8, όπως αυτές στην άκρη της επιφάνειας αφής για εναλλαγή εφαρμογών, επιλογή της μπάρας εφαρμογών ή την charms bar, το ζουμάρισμα αλλά και τη σάρωση με χρήση τριών δακτύλων για επιστροφή στην αρχική οθόνη (Start Screen) του λειτουργικού.
    Η κίνηση των δακτύλων μας πάνω στη λεία επιφάνεια αφής είναι πολύ άνετη και γρήγορη, προσφέροντάς μας μεγάλη ακρίβεια, ενώ την όλη διαδικασία διασφαλίζει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας.

    Ποντίκι Logitech Touch T620


    Ψάχνετε ένα υπέρκομψο ποντίκι; Το Logitech Touch T620 θα σας εντυπωσιάσει, με την επιφάνεια του να ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σας για πανεύκολη πλοήγηση. Όπως και στο touchpad, μπορείτε να κάνετε κλικ ή πιο σύνθετες χειρονομίες-χειρισμούς οπουδήποτε ακουμπούν τα δάχτυλά σας, ακόμη και στην άκρη του ποντικιού. Έτσι τα πάντα γίνονται με απλές φυσικές κινήσεις, από το κάθετο ή και οριζόντιο σκρολ μέχρι την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.
    Το ποντίκι είναι ασύρματο, ενώ το καμπύλο κομψό σχήμα του είναι ειδικά διαμορφωμένο για μεγάλη άνεση. Όσο για την ακρίβεια απόκρισης, ένας μηχανισμός laser φροντίζει να παραμένει υψηλή σε μια μεγάλη ποικιλία από επιφάνειες.

    Ποντίκι Logitech Zone Touch T400


    Το νέο ποντίκι Logitech Zone Touch T400 εξελίσσει την χρηστικότητα ενός τυπικού ποντικιού καθώς μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε εύκολη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή στοιχεία του λειτουργικού. Το ποντίκι έχει μια υαλώδη επιφάνεια αφής για κάθετο/οριζόντιο σκρολάρισμα με τα δάχτυλα, ενώ ένα πάτημα στο μπροστινό τμήμα, μας πάει κατευθείαν στο Start Screen των Windows 8, όπου θα βρούμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές.
    Συνολικά η εμπειρία χρήσης του είναι ιδιαίτερα άνετη ακόμη και μετά από πολλές ώρες, καθώς συνδυάζεται η κλασική λειτουργία ενός ποντικιού, το άνετο σκρολάρισμα και ένα ανατομικό στο κράτημα κέλυφος με λαστιχένιο περίβλημα.

    Διάρκεια μπαταρίας

    Το Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB και μια πλήρη φόρτιση διαρκεί έως και για ένα μήνα χρήσης. Το touchpad διαθέτει επίσης διακόπτη On/Off όπως και ενδεικτική λυχνία χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Το ποντίκι Logitech Touch T620 έχει διάρκεια μπαταρίας 6 μήνες, ενώ το Logitech Zone Touch T400 18 μήνες. Το Touch T400 –όπως και το touchpad- έχει διακόπτη κλεισίματος και λυχνία στάθμης. (Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες).

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    To Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, το ποντίκι Logitech Touch T620 και το ποντίκι Logitech Zone Touch T400 αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από το φετινό Οκτώβριο, με προτεινόμενες τιμές λιανικής τα €79,99, €69,99 και €49,99 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site στο www.logitech.com και το blog.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles