20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σελίδα για τη Funko! Μετά τις φιγούρες, μπαίνει στη βιομηχανία του gaming

    Η προηγούμενη χρονιά ήταν θα λέγαμε ορόσημο για τη βιομηχανία του gaming, αφού είδαμε αρκετές εξαγορές, deal αρκετών εκατομμυρίων και νέους παίκτες να εισέρχονται στην αγορά. Τώρα η Funko, που είναι κυρίως γνωστή για τις φιγούρες Pop, ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί σε ένα καινούριο για την ίδια πεδίο, καθώς θα φτιάξει video games με τη βοήθεια της 10:10 Games. Το studio έχει επικεφαλής τον Jon Burton, ιδρυτή των Traveller’s Tales και TT Games. “Μέσα από τη συνεργασία με την 10:10 Games και τους καλύτερους δημιουργούς στην αγορά, έχουμε το ταλέντο να παραδώσουμε παιχνίδια που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό look της Funko”, ανέφερε ο CEO της Funko Andrew Perlmutter.

    Το πρώτο παιχνίδι αυτής της συνεργασίας είναι ένα action platformer που θα έρθει σε PC και κονσόλες το 2023. Η Funko δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό τον τίτλο του παιχνιδιού, ανέφερε όμως ότι θα συμπεριλάβει μεγάλο third-party studio.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles