22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα tags στο Instagram για την προβολή των δημιουργών

    Αρκετές αλλαγές στα χαρακτηριστικά και νέες λειτουργίες έχουμε παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Instagram τώρα φέρνει τα enhanced tags, προκειμένου να γίνει ευκολότερο για τους δημιουργούς να παίρνουν credit για τη δουλειά τους.

    Πως να χρησιμοποιήσεις τη νέα λειτουργία

    Σύμφωνα με την εταιρεία, τα enhanced tags επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται τη συγκεκριμένη συνεισφορά των δημιουργών σε μια φωτογραφία ή σε ένα video. Με τον τρόπο αυτό, συντελεστές μιας φωτογράφισης, όπως για παράδειγμα ο φωτογράφος, αναφέρονται προκειμένου η δουλειά τους να προβληθεί με καλύτερο τρόπο.
    Για να χρησιμοποιήσεις τα νέα enhanced tags, επιλέγεις το “Tag People” όταν δημιουργείς ένα post. Στη συνέχεια, επιλέγεις το “Add Tag”, προκειμένου να επιλέξεις τα άτομα που συνέβαλαν στη δημιουργία του υλικού. Μετά μπορείς να επιλέξεις “Show Profile Category” για να αναφερθεί η κατηγορία του δημιουργού (π.χ. στυλίστας).

    Διαβάστε επίσης:

    Βρήκε το δάσκαλό του ο απατεώνας του Tinder! Γυναίκα στο Instagram του απέσπασε 6.000 δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles