18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέα τηλεοπτική στέγη αναζητά το Snowpiercer – Τι θα γίνει με την 4η σεζόν;

    H σειρά Snowpiercer, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel Le Transperceneige του Jacques Lob, σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 2020 και συνέχισε με 2 ακόμη επιτυχημένες σεζόν μέχρι το 2022. Οι fans περίμεναν με αγωνία την 4η σεζόν, τα νέα όμως που έγιναν γνωστά δεν είναι ευχάριστα. Ο κύκλος γυρίστηκε κανονικά, όμως δε θα βγει στον «αέρα» τελικά, αφού έπεσε «θύμα» της αλλαγής καθεστώτος στην εταιρεία.

    Σύμφωνα με το Deadline, το “Snowpiercer, η μοναδική σειρά με original σενάριο του TNT, αποτελεί παρελθόν, εξαιτίας της επικείμενης συγχώνευσης με τη Warner Bros. Discovery. Το post-apocalyptic δράμα επρόκειτο να ολοκληρωθεί στην 4η και τελευταία σεζόν, όμως δε θα προβληθεί καθόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

    Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Tomorrow Studios, που βρίσκεται πίσω από τη σειρά, αναζητά νέα στέγη για τον 4ο κύκλο, αφού στόχος είναι να ολοκληρωθεί και να αναπτυχθεί στο μέλλον ένα prequel και ένα sequel. Δεν αποκλείεται αυτή η στέγη να είναι το Netflix, αναμένουμε όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον της σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται! Δείτε το trailer της 3ης σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles