13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα υπηρεσία “Κωτσόβολος στο Σπίτι”

    Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, έρχεται στο σπίτι σου για μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης μέσω της νέας υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», όπου έμπειροι σύμβουλοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σου προτείνουν δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σου βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού σου.

    Η Κωτσόβολος πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθώς μέσω αυτής της υπηρεσίας που παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία, το κατάστημα «μεταφέρεται» στο σπίτι του πελάτη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το ραντεβού τους με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, είτε online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

    Όποια κι αν είναι η ανάγκη – μετακόμιση, ανακαίνιση ή απλώς ανανέωση – η Κωτσόβολος υπόσχεται, μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη, προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο budget. H υπηρεσία «Κωτσόβολος στο Σπίτι» πέραν της συμβουλευτικής, συμπεριλαμβάνει και τα στάδια της αγοράς, του συντονισμού παράδοσης και της εγκατάστασης καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop, προσφέροντας μοναδική εμπειρίας αγοράς, ακόμα και από το σπίτι.

    Για ακόμα μία φορά, η Κωτσόβολος καινοτομεί προσφέροντας ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών, επιδιώκοντας μία Καλύτερη Ζωή.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles