11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες δυνατότητες εξετάζει το Instagram

    Πόσες φορές σου έτυχε να χαζεύεις στο Instagram, ψάχνοντας τις τελευταίες αναρτήσεις ενός φίλου σου, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία; Έχεις πάντα την υπομονή να “περιπλανιέσαι” ατελείωτα μέσα σε μια “θάλασσα” αναρτήσεων για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει;

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, αναγκαζόμαστε να χάνουμε το χρόνο μας με posts που μας είναι αδιάφορα. Στο τέλος καταλήγουμε να ξεχνάμε αυτό που ψάχναμε αρχικά και μετά από μερικά ενοχλητικά scrolls, κλείνουμε την εφαρμογή ενοχλημένοι! Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ εκνευρίζεσαι με αυτό το πρόβλημα, τότε κάνεις λάθος!

    Το Instagram εξετάζει νέα χαρακτηριστικά

    Το Instagram είναι καλά ενήμερο για τη δυσαρέσκειά σου και αναζητά λύσεις, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Όλη αυτή η “ανακατοσούρα” θα μπει σε τάξη με τα “Favorites.”

    Σύμφωνα με τον Alessandro Paluzzi, έναν κατασκευαστή κινητών, που πρώτος ανάρτησε στο Twitter στοιχεία για το νέο χαρακτηριστικό, η κατηγορία “Favorites” επιτρέπει την κατηγοριοποίηση των σημαντικότερων λογαριασμών στο Instagram. Ο χρήστης θα είναι σε θέση να ξεχωρίζει φίλους, οικογένεια κ.λπ. ως επαφές προτεραιότητας και θα εμφανίζονται ψηλότερα στη ροή.

    Το 2017 το Instagram είχε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο, εξετάζοντας μια κάπως διαφορετική κατηγορία με “favorites”. Ωστόσο, για την έκδοση του 2021 αναμένουμε νεότερα!

    Διάβασε επίσης:

    Φήμες θέλουν την Apple να προσλαμβάνει μηχανικούς της Mercedes

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles