17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέες δυνατότητες ομαδικών συνομιλιών σε Messenger και Instagram

    Το Facebook πλέον καθιστά δυνατή τη συγχώνευση ομαδικών συνομιλιών μεταξύ του Messenger και του Instagram, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία. Το συγκεκριμένο update αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη φιλοδοξία του Facebook να κάνει της εφαρμογές του να λειτουργούν καλύτερα η μία μαζί με την άλλη. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις συγχωνευμένες ομαδικές συνομιλίες, θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή, με το Facebook να αναφέρει ότι πάνω από το 70% των χρηστών στο Instagram απολαμβάνουν τη νέα εμπειρία Messenger.

    Image Credits: Messenger

    Παράλληλα, η εταιρεία φέρνει ακόμα μία νέα δυνατότητα στις εφαρμογές μηνυμάτων. Τα polls θα είναι διαθέσιμα στις ομαδικές συνομιλίες του Instagram, καθώς και στις cross-app συνομιλίες. Έτσι δίνει μια πιο ευχάριστη νότα στα διλήμματα που ενδεχομένως να προκύψουν, όπως για παράδειγμα από που θα πάρει η παρέα φαγητό.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα εποχή για το Vodafone TV! Έρχεται και στην Ελλάδα το Facebook Watch (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles