16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες λεπτομέρειες για το Call of Duty: Advanced Warfare

    Βγήκαν στη φόρα κι οι υπόλοιπες πληροφορίες για το Call of Duty: Advanced Warfare, για το οποίο μάθαμε τα πρώτα στοιχεία την Παρασκευή.

    Όπως ανακοίνωσε η Activision, ο τίτλος αναπτύσσεται εδώ και μία τριετία περίπου και πρόθεση των ανθρώπων της ήταν εξ’ αρχής να ταράξουν τα νερά παρουσιάζοντας κάτι τελείως διαφορετικό. «Η στολή exoskeleton εισάγει νέους μηχανισμούς gameplay. Έχουμε μία καινούρια ιστορία και έναν φρέσκο χαρακτήρα που παίζει ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στον κόσμο, ο Κέβιν Σπέισι. Ευχαριστηθήκαμε πολύ αναπτύσσοντας το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο», είπε ο Έρικ Χίρσμπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της Activision.

    cod-advanced-warfare

    Το σενάριο του Call of Duty: Advanced Warfare εξελίσσεται το έτος 2054 με τον παίκτη να παίζει τον ρόλο ενός μισθοφόρου που δουλεύει για έναν ιδιωτικό στρατιωτικό οργανισμό. Ο δε κόσμος έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα σε επίπεδο υποδομών και στρατού. Όσο για τον Κέβιν Σπέισι, δήλωσε: «Διασκέδασα πάρα πολύ δουλεύοντας με την ομάδα προκειμένου να φέρουμε τον Jonathan Irons στη ζωή. Η τεχνολογία είναι απίστευτη και δεν συγκρίνεται με τίποτα απ’ όσα έκανα στο παρελθόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το όλο concept».

    Η Activision κάνει λόγο για προχωρημένο οπλοστάσιο με high-tech όπλα και φουτουριστικό εξοπλισμό, την ώρα που η στολή που θα φορά ο παίκτης, γνωστή και ως exoskeleton suit, θα του χαρίζει, όπως και στα Crysis με τις Nanosuit, έξτρα ικανότητες και σπέσιαλ δυνάμεις.

    Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 σε PCPS3PS4Xbox 360 και Xbox One. Όπως συμβαίνει συνήθως, το πρόσθετο περιεχόμενό του (aka DLC) θα διατεθεί πρώτα στις κονσόλες της Microsoft.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles