15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες MARBLE TPU θήκες από τη VOLTE-TEL

    Νέες MARBLE TPU θήκες από τη VOLTETEL το απόλυτο trend της εποχής, τώρα και στο κινητό σας! Είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές και με τον μοναδικό σχεδιασμό τους τραβάνε άμεσα τα βλέμματα συνδυάζοντας αρμονικά το κλασικό με το σύγχρονο design.

    MARBLE TPU_IMG2

    Πέρα από το μαρμάρινο πρόκειται για μια ιδιαίτερη θήκη κατασκευασμένη από μαλακό TPU υλικό για την απορρόφηση κραδασμών προσφέροντας προστασία από γρατζουνιές, σταγόνες, πτώσεις και σκόνη. Διαθέτει ανασηκωμένες άκρες περιμετρικά για καλύτερη προστασία της οθόνης, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής όπως την κάμερα, τα ηχεία, το μικρόφωνο και την υποδοχή φόρτισης. Η έξυπνη σχεδίαση της επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του smartphone σας και έτσι μπορείτε να μιλάτε ή να φωτογραφίζετε χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το αγαπημένο σας smartphone βρίσκεται ακόμα προστατευμένο στη θήκη του. Είναι ελαφριές και λεπτές και δεν προσθέτουν επιπλέον όγκο, παρέχοντας αίσθηση πολυτέλειας και αστραφτερή λάμψη.

    MARBLE TPU_IMG3

    Τέλος οι MARBLE TPU θήκες διαθέτουν υποδοχή για λουράκι καρπού που θα σας επιτρέπει να βγάζετε selfies, χωρίς να φοβάστε μην σας πέσει το κινητό.

    MARBLE TPU_IMG1

    Δείτε τις νέες θήκες MARBLE TPU εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles