30.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
More

    Νέες πληροφορίες για την επόμενη live-action ταινία X-Men

    Μετά την επιτυχία της animated σειρά X-Men ’97, η Marvel αρχίζει να κινεί τα νήματα για την live-action ταινία X-Men, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σεναριογράφο του Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes, Michael Lesslie. Η ταινία βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης χωρίς cast ή σκηνοθέτη και χωρίς να έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε όμως ότι ο πρόεδρος των Marvel Studios Kevin Feige θα είναι παραγωγός.

    Αυτό το project έγινε μία από τις πρώτες μεγάλες συγγραφικές αναθέσεις που πραγματοποιήθηκαν μόλις επιλύθηκε η απεργία των συγγραφέων. Ο Feige και τα στελέχη του κατέστησαν σαφές ότι δεν υπήρχε βιασύνη και έχουν πάρει το χρόνο τους προκειμένου να συναντηθούν με πολλούς υποψηφίους από τότε. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας όμως, πάρθηκε η απόφαση να συνεργαστούν με τον Lesslie.

    Ακόμη και αν όλα τακτοποιηθούν αισίως, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε μια ταινία στους κινηματογράφους, καθώς η ταινία θα ψάξει τώρα να βρει το σκηνοθέτη που θα επιβλέψει την ανάπτυξη σε συνεργασία με τους Feige και Lesslie.

    Η είδηση ότι η Marvel έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της live-action pic είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους fans του franchise που παρακαλούν για μια νέα ταινία από την περίοδο της εξαγοράς της 20th Century Fox και της βιβλιοθήκης της Disney το 2019. Το σύμπαν των X-Men ήταν μακράν το πιο δημοφιλές και κερδοφόρο IP της Marvel που ήλεγχε η Fox με επτά ταινίες και ένα επιτυχημένο spinoff franchise του Wolverine που παρήγαγε άλλες τρεις. Μετά την απογοητευτική κυκλοφορία του Dark Phoenix το 2019, ωστόσο, οι X-Men χρειάζονται ανανέωση.

    Αυτή η είδηση έρχεται επίσης μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς κινουμένων σχεδίων X-Men ’97 της Marvel, η οποία όχι μόνο ήταν μεγάλη επιτυχία στο Disney+, αλλά κέρδισε μερικές από τις καλύτερες κριτικές της Marvel εδώ και χρόνια.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles