15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέες προσθήκες στο cast του House of the Dragons

    Τα γυρίσματα του House of the Dragon έχουν ήδη ξεκινήσει και ήρθε σιγά σιγά η στιγμή να γνωρίσουμε μερικά από τα νέα μέλη του cast. Τέσσερις ακόμη ηθοποιοί μπαίνουν στην ομάδα του εξαιρετικά δημοφιλούς prequel του Game of Thrones.

    Μπορεί να μην γνωρίζουμε αρκετά καλά αυτούς τους ηθοποιούς – αν και αρκετοί έχουν ισχυρό θεατρικό υπόβαθρο – αλλά γνωρίζουμε το ρόλο που θα υποδυθούν. Ο Simon Russell Beale (Penny Dreadful) θα υποδυθεί τον Ser Simon Strong, τον Castellan του Harrenhal και θείο του συνένοχου φετιχιστή ποδιών Larys Strong (Matthew Needham). Ο Freddie Fox (Slow Horses) θα υποδυθεί τον Ser Gwayne Hightower, γιο του Hand of the King Otto (Rhys Ifans), αδελφό της Queen Alicent (Olivia Cooke) και θείο του King Aegon, της Queen Helaena και του Prince Aemond.

    Η Gayle Rankin (Perry Mason, GLOW) θα υποδυθεί την Alys Rivers, «θεραπεύτρια και κάτοικο του Harrenhal» που μπορεί να ήταν κόρη του Ser Lyonel Strong, κάτι που θα την έκανε ετεροθαλή αδερφή του Larys. Και ο Abubakar Salim (Raised by Wolves) θα παίξει τον Alyn of Hull, έναν ναύτη του στόλου Velaryon ο οποίος, στα βιβλία, πιστεύεται ότι είναι ένας μπάσταρδος γιος του Corlys “The Seasnake” Velaryon (Steve Toussaint).

    Διαβάστε επίσης:

    Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Alec Baldwin για το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα του Rust

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles