19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Alec Baldwin για το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα του Rust

    Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού Alec Baldwin, μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας Rust. O 65χρονος Baldwin είχε κατηγορηθεί για ακούσια ανθρωποκτονία, αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του γουέστερν στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο του 2021. Το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας την άτυχη γυναίκα και το σκηνοθέτη Joel Souza, ο οποίος υπέστη τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

    «Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση της απόσυρσης των κατηγοριών εναντίον του Alec Baldwin και ενθαρρύνουμε τη σωστή έρευνα για τα γεγονότα και τις συνθήκες αυτού του τραγικού δυστυχήματος», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του ηθοποιού.

    Η επόμενη εμφάνιση του Baldwin στο δικαστήριο για την υπόθεση είχε οριστεί για τις 3 Μαΐου. Ο Baldwin έχει ήδη παραιτηθεί από το δικαίωμά του να εμφανιστεί στην προκαταρκτική ακρόαση. Είχε δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες σε μια κατάθεση στο δικαστήριο.

    Η παραγωγή της ταινίας «Rust», η οποία είχε «παγώσει» μετά τους θανατηφόρους πυροβολισμούς στα γυρίσματα, ξεκινά εκ νέου στο Yellowstone Film Ranch στη Μοντάνα, δήλωσε εκπρόσωπος της Rust Movie Productions. Η ταινία θα ολοκληρωθεί με τους αρχικούς παραγωγούς και το βασικό καστ, συμπεριλαμβανομένου του Baldwin.

    Διαβάστε επίσης:

    Fast X: Εκρηκτικό trailer με Jason Momoa και Vin Diesel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles