15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο cinematic trailer για το πολυαναμενόμενο Dragon Age: Dreadwolf

    Η publisher Electronic Arts και η developer BioWare έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο cinematic trailer για τον επερχόμενο τίτλο Dragon Age: Dreadwolf. Το video διηγείται την ιστορία του Solas, έτσι όπως την περιγράφει ο νάνος Varric Tethras.

    Μέχρι στιγμής, η ημερομηνία του παιχνιδιού δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, είναι γνωστό όμως ότι το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έχει ολοκληρωθεί. Νωρίτερα μέσα στο χρόνο είχαμε μια αναφορά που έλεγε ότι η BioWare στοχεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα στο 2023, ενώ η developer είχε αποκαλύψει ότι τον Ιούνιο το Dragon Age Dreadwolf βρισκόταν περίπου στα μέσα της παραγωγής.

    Το video φέρει τον τίτλο «Who Is the Dread Wolf» και δίνει μια μικρή γεύση για τη νέα περιπέτεια του Dragon Age, στρέφοντας την προσοχή στη Νέμεση και την ιστορία του Solas. Το τέταρτο σημαντικό παιχνίδι στο franchise Dragon Age, το Dreadwolf, θα είναι η συνέχεια του Dragon Age: Inquisition.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Frictional Games: Αποκαλύπτει το νέο horror τίτλο Amnesia: The Bunker

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles