13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nέο desktop Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 all-in-one (AIO)

    H Lenovo™ παρουσίασε το νέο desktop ThinkCentre™ neo 50a 24 all-in-one (AIO) με καινοτόμες δυνατότητες υποβοηθούμενες από AI1, για να καλύψει τις ανάγκες της επόμενης γενιάς των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΒ). Η Lenovo επεκτείνει το ολοκαίνουργιο χαρτοφυλάκιο desktop ThinkCentre neo που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις λύσεις έτοιμες για το μέλλον, σε desktop υψηλής απόδοσης που προσφέρουν απίθανη εμπειρία χρήσης στην καθημερινή εργασία. Με επεξεργαστές της σειράς H- series, 12ης γενιάς Intel® Core™2, με διακριτά γραφικά Intel® Arc™ A370M και με Windows 11, το νέο desktop AIO ενσωματώνει τεχνολογία βασισμένη σε AI, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας, της προσαρμοστικής μείωσης της φωτεινότητας της οθόνης, της ακύρωσης θορύβου και του λογισμικού συσκέψεων AI Meeting Manager, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.

    Το ThinkCentre neo 50a 24 προσφέρει μια ζωντανή οθόνη Full-HD 23,8 ιντσών, διαθέσιμη με επιλογή αφής, με πιστοποίηση TÜV Rheinland για χαμηλό μπλε φως και ευρεία γωνία θέασης, αλλά και κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, για μοντέρνα εμφάνιση με χρώμα terrazzo. Η συμμόρφωση του με το πρωτόκολλο ασφάλειας ThinkShield™ το όποιο προσφέρει ασφάλεια που βασίζεται σε fTPM, προστασία σε επίπεδο BIOS και port security, κάνουν το ThinkCentre neo 50a 24 μια ιδιαίτερα ασφαλή συσκευή. Παράλληλα, η χρήση πλαστικού από τον ωκεανό στη συσκευασία του, αλλά και οι φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς βαφές, ανακυκλωμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του, είναι ευθυγραμμισμένα με τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας που έχει αναλάβει η εταιρεία.

    Έξυπνη παραγωγικότητα για αποτελεσματική επιχειρηματικότητα

    Η άφθονη επεξεργαστική ισχύς και τα γραφικά επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρει, με μνήμη έως 16 GB και μεγάλες επιλογές storage, εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για τοπικά δεδομένα και κάνουν το ThinkCentre neo 50a 24 έτοιμο να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε απαιτητική εργασία. Το Wi-Fi 6 μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης σε δίκτυα με μεγάλο φόρτο εργασίας, ώστε να προσφέρει απρόσκοπτη δυνατότητα συνεργατικότητας στο cloud.

    Η ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) επιτρέπει την ανέπαφή σύνδεση για ευκολία στη χρήση, ενώ προσφέρει ευελιξία στην εναλλαγή χρηστών και μπορεί να μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης κοιτάζει αλλού, μειώνοντας έτσι τη χρήση ενέργειας.

    Παράλληλα, η οθόνη ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος, αυξάνοντας ή μειώνοντας τη φωτεινότητά της, ανάλογα με το τι απαιτούν οι συνθήκες φωτισμού του χώρου.

    Η έξυπνη τεχνολογία στην ψηφιακή συνεργατικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τους σύγχρονους χώρους εργασίας. Το neo 50a 24, ως ένα εξαιρετικά παραγωγικό AIO, προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά για πιο έξυπνες τηλεδιασκέψεις που περιλαμβάνουν ήχο από την Harman® και ανασυρόμενη κάμερα web, ενώ διαθέτει AI Meeting Manager που προσφέρει Μεταφραστή σε πραγματικό χρόνο, Voice to Text, Υπότιτλους, Επεξεργασία σημειώσεων συνάντησης και Amazon® Alexa® Voice Interaction3 για μία πραγματικά φουτουριστική εμπειρία συνεργασίας. Παράλληλα, το Lenovo Smart Appearance βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και θολώνει το φόντο, ώστε να απολαμβάνετε τηλεδιασκέψεις επαγγελματικής ποιότητας.

    Περισσότερη ασφάλεια και ουσιαστική βιωσιμότητα

    Η ενσωματωμένη ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για την προστασία των επιχειρήσεων και των χρηστών. Το ThinkCentre neo 50a 24 περιλαμβάνει το Firmware Trusted Platform Module 2.0 (fTPM 2.0) για κρυπτογράφηση δεδομένων και προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας. Η προστασία σε επίπεδο BIOS αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ψηφιακά ή μέσω συσκευών USB, ενώ

    η ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας αναγνωρίζει τους χρήστες μέσω βιομετρικών αλγορίθμων που υποστηρίζονται από AI. Η ανασυρόμενη κάμερα ανοίγει μόνο όταν τη χρειάζεστε, αποτρέποντας ανεπιθύμητες παραβιάσεις του απορρήτου σας.

    Το neo 50a 24 δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, αλλά και για να μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ίδιας της συσκευής, μέσω της χρήσης υλικών με υπεύθυνη προέλευση. Είναι επίσης κατασκευασμένο για να μειώνει τη χρήση ενέργειας και έχει πιστοποίηση ENERGY STAR® 8.0 που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ πληροί αυστηρά πρότυπα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος, ώστε να προσφέρει την πιστοποίηση EPEAT Silver™. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το CO2 Offset Service της Lenovo, μια προαιρετική υπηρεσία4 που βοηθά τις επιχειρήσεις να συνεισφέρουν σε συγκεκριμένα οικολογικά έργα.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles