22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο gameplay trailer για το LOTR: Gollum αποκαλύπτει τη Middle-Earth

    Από τότε που ανακοινώθηκε το «The Lord of the Rings: Gollum», πίσω στο 2019, αποτελεί ένα παιχνίδι μυστήριο. Ο τίτλος επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2021, όμως καθυστέρησε, όπως ακριβώς συνέβη και με άλλες κυκλοφορίες της περιόδου.

    Επιτέλους όμως έχουμε ημερομηνία και γι’ αυτό, αφού, όπως έγινε γνωστό, το «The Lord of the Rings: Gollum» θα μας ταξιδέψει στη Middle-earth από την 1η Σεπτεμβρίου που θα γίνει διαθέσιμο στις κονσόλες Xbox Series X/S, PS5 και PC, ενώ η έκδοση για Switch θα έρθει λίγο αργότερα.

    Χρονικά το παιχνίδι τοποθετείται κατά τη διάρκεια των πρώτων κεφαλαίων του Άρχοντα των δαχτυλιδιών του J.R.R Tolkien, δηλαδή στο «The Fellowship of the Ring» και διηγείται την ιστορία του Gollum που ξεκινά ένα ταξίδι στη Middle-earth για να ανακτήσει το δαχτυλίδι, που έκλεψε ο Bilbo Baggins.

    Η Daedalic Entertainment και η Nacon αποκάλυψαν το πρώτο gameplay trailer για το LOTR: Gollum, στο οποίο οι gamers θα δουν το χαρακτήρα να παρακολουθεί μέσα στα σκοτεινά ορυχεία και να προσπαθεί να αποδράσει από Orcs και ανθρώπους, προκειμένου να επανενωθεί με το πολύτιμο δαχτυλίδι.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Δεύτερη αναβολή για το Forspoken! Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Square Enix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles