16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer: Αυτή είναι η Remi De La Rosa του Redfall

    Η Bethesda και η Arkane Studios αποκάλυψαν το τρίτο trailer χαρακτήρων του Redfall, παρουσιάζοντας την ταλαντούχο μηχανικό μάχης, Remi De La Rosa.  Η Remi έχει προφανώς περάσει τη ζωή της στην πρώτη γραμμή, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά καλά προετοιμασμένη για την επίθεση βαμπίρ που εξολοθρεύει τη μικρή πόλη.

    Με συντροφιά το ρομπότ Bribon στο πλευρό της, η Remi είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στη διάσωση τυχόν επιζώντων στο Redfall. Η Remi De La Rosa ενώνεται με την Layla Ellison και τον πρώην στρατιωτικό σκοπευτή Jacob Reyer στο roster των ηρώων του Redfall.

    Το Redfall έρχεται σε Xbox Series X|S και PC στις 2 Μαΐου και θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass. Το Redfall πρόκειται επίσης να λάβει ένα 60fps Performance Mode update για το Xbox Series X|S μετά την κυκλοφορία. Όμως κατά την κυκλοφορία, το παιχνίδι θα κλειδώσει στα 30fps.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles