15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nέο trailer μας ταξιδεύει στον κόσμο της σειράς “The Wheel of Time”

    Η σειρά “The Wheel of Time” είναι μια από τις πολυαναμενόμενες παραγωγές με επικά στοιχεία που παραπέμπουν στο Game of Thrones. Πρόσφατα, το Amazon δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer, το οποίο μας εξηγεί το σκοπό και την αποστολή της Moiraine, μέσα από αρκετά νέα στιγμιότυπα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στη σειρά η πανίσχυρη μάγισσα, γνωστή ως Moiraine, θα βρεθεί σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Two Rivers. Εκεί θα συναντηθεί με πέντε άνδρες και γυναίκες. Για έναν από αυτούς υπάρχει η προφητεία πως είναι ο Dragon Reborn, που είναι σε θέση να σώσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

    Πρόκειται για μία παραγωγή που βασίζεται στα βιβλία του Robert Jordan “The Wheel of Time”. H Amazon άρχισε να ασχολείται με τη συγκεκριμένη σειρά από το 2018. Όπως ήταν όμως αναμενόμενο, η πανδημία επηρέσε τις προσπάθειες. Τα πρώτα τρία επεισόδια θα βγουν στον “αέρα” στις 19 Νοεμβρίου. Nέο επεισόδιο να είναι διαθέσιμο κάθε εβδομάδα στο Amazon Prime.

    Διαβάστε επίσης:

    Uncharted: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer-Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου του 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles