13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: 11 σειρές και ταινίες από το δημιουργό του Jeffrey Dahmer

    Τον περασμένο χρόνο, ο Ryan Murphy αποτέλεσε ένα πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά τα μέσα, αφού η σειρά του για τον serial killer Jeffrey Dahmer γνώρισε τεράστια επιτυχία στο Netflix. Ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός έχει ένα δικό του στιλ να πλάθει χαρακτήρες και στην πορεία του έχει ασχοληθεί σχεδόν με κάθε είδος: Τρόμος, δράμα, σάτιρα, μαύρη κωμωδία, musical, όλα υπάρχουν στο βιογραφικό του Murphy.

    Είναι λογικό, λοιπόν, το Netflix να ποντάρει σε ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του και προσεχώς να ετοιμάζει νέες σειρές με την υπογραφή του δημιουργού. Προτού συμβεί όμως αυτό, ο κολοσσός του streaming καλεί τους συνδρομητές του να πραγματοποιήσουν μια «βουτιά» στις παλαιότερες σειρές και ταινίες του Murphy, παρουσιάζοντας μια λίστα επιλογών με τον τίτλο Ryan Murphy Collection. Σε αυτή υπάρχουν όλες οι original τηλεοπτικές σειρές του Netflix, ταινίες και κάποια ντοκιμαντέρ.

    Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά τις 11 προτάσεις:

    -DAHMER — Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

    -Harrigan’s Phone (2022)

    -The Watcher (2022)

    -Halston (2021)

    -A Secret Love (2020)

    -The Boys in the Band (2020)

    -Circus of Books (2020)

    -Hollywood (2020)

    -The Prom (2020)

    -Ratched (2020)

    -The Politician (2019)

    Διαβάστε επίσης:

    Ρίγη συγκίνησης με την επιστροφή των παλιών Power Rangers (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles