BREAKING

Netflix: 13 νέες ταινίες έρχονται τον Οκτώβριο

Εκτός από τον μεγάλο αριθμό σειρών που ανεβαίνουν αυτό το μήνα στο Netflix, η δημοφιλής υπηρεσία streaming ενισχύει τον κατάλογό της με αρκετές, ενδιαφέρουσες ταινίες. Ξεκινώντας από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξής:

05/10/2022 Άλμα από Ψηλά

Τιμώντας την τελευταία επιθυμία της φίλης της, μια νεαρή γυναίκα με αγχώδη διαταραχή αντιμετωπίζει τους φόβους της για να πάρει πίσω τη ζωή της και να βρει την αγάπη.

05/10/2022 Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν

Ένα αγόρι κι ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος δένονται μέσα από βιβλία και τα iPhone τους. Η μυστηριώδης σύνδεσή τους, όμως, επιβιώνει παρά τον θάνατο του ηλικιωμένου.

07/10/2022 Οι Ηλικιωμένοι

Μια γυναίκα που γυρίζει σπίτι με τα δύο παιδιά της για τον γάμο της αδερφής της καλείται να υπερασπιστεί τις ζωές τους απέναντι σε ηλικιωμένους που δολοφονούν μαζικά.

07/10/2022 Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο

Η τέλεια ζωή μιας συγγραφέα στη Νέα Υόρκη αρχίζει να καταρρέει, όταν ένα ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος την αναγκάζει να αντιμετωπίσει μια φρικτή ιστορία από το σχολείο.

14/10/2022 Η Κατάρα του Μπριτζ Χόλοου

Ένας μπαμπάς που μισεί το Χάλοουιν αναγκάζεται να συνεργαστεί με την έφηβη κόρη του, όταν ένα κακό πνεύμα σπέρνει το χάος ζωντανεύοντας τα στολίδια της πόλης.

19/10/2022 Το Σχολείο του Καλού και του Κακού

Η φιλία των κολλητών Σόφι και Άγκι δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς παραμυθιών.

24/10/2022 Η Γραμμή της Κιμωλίας

Ένα ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του "Τέρατος του Αμστέτεν".

26/10/2022 Κολαστήριο

Το 1987 στην Πολωνία, ένας αστυνομικός που ερευνά μυστηριώδεις εξαφανίσεις διεισδύει σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και ανακαλύπτει τη σκοτεινή αλήθεια για τον κλήρο του.

26/10/2022 Η Καλή Νοσοκόμα

Μια πολυάσχολη νοσηλεύτρια σε μια ΜΕΘ στηρίζεται στον νέο της συνάδελφο στη δουλειά και στο σπίτι, μέχρι που ο απροσδόκητος θάνατος μιας ασθενούς τον καθιστά ύποπτο.

26/10/2022 Ληστεύοντας τον Μουσολίνι

Ο Πιέτρο Καστελίτο και η Ματίλντα Ντε Αντζέλις ζουν ένα πάθος σ' αυτό το τολμηρό αστυνομικό δράμα με φόντο το '40 που αναβιώνει τις τελευταίες μέρες του Β' Π.Π.

27/10/2022 Είμαι Νοσοκόμα

Μετά από μια τραγωδία, τα μέλη μιας οικογένειας μετακομίζουν στην πόλη. Η επιστροφή στον τόπο τους, 30 χρόνια μετά, αναζωπυρώνει θαμμένα συναισθήματα και οδυνηρά μυστικά.

28/10/2022 Γουέντελ και Γουάιλντ

Ο Κίγκαν-Μάικλ Κι κι ο Τζόρνταν Πιλ πρωταγωνιστούν σ' αυτήν την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων stop-motion για δυο αδέρφια-δαίμονες που το σκάνε από τον κάτω κόσμο.

28/10/2022 Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο

Ένα δυνατό δράμα από το μπεστ σέλερ του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Γκρίμε Έντουαρντ Μπέργκερ.

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment