23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: 9 ταινίες που θα σε καθηλώσουν το Μάρτιο

    Έχουμε μπει στο Μάρτιο και ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για το πρόγραμμα του Netflix. Αυτό το μήνα, αρκετές ενδιαφέρουσες ταινίες προστίθενται στον κατάλογα και αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά. Ας δούμε, στη συνέχεια, ποιες ταινίες αναμένεται να μας καθηλώσουν:

    Spaceman – Διαθέσιμο

    Έχοντας διανύσει έξι μήνες μόνος του σε αποστολή, ένας αστροναύτης αντιμετωπίζει τις ρωγμές του γάμου του με τη βοήθεια ενός μυστήριου πλάσματος που ζει στο σκάφος του.

    Damsel (08/03/2024)

    Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

    Η Τέχνη του να Αγαπάς (14/03/2024)

    Αφού μαθαίνει ότι ο ληστής έργων τέχνης που καταδιώκει είναι ο πρώην εραστής της, μια αστυνομικός της Ιντερπόλ καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον πιάσει στα πράσα.

     24 Ώρες με τον Γκασπάρ (14/03/2024)

    Έχοντας μόλις 24 ώρες ζωής, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ακολουθεί μια σειρά από ανατρεπτικά στοιχεία για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση του παιδικού του φίλου.

    Ιρλανδική Ευχή (15/03/2024)

    Λίγες μέρες πριν ο άντρας των ονείρων της παντρευτεί την κολλητή της, η Μάντι κάνει μια ευχή σε μια αρχαία πέτρα στην Ιρλανδία και ξυπνά εκείνη ως η μέλλουσα νύφη.

    Σίρλεϊ (22/03/2024)

    Το 1972, η Σίρλεϊ Τσίσολμ (Ρετζίνα Κινγκ) διεκδικεί στο πλευρό των Δημοκρατικών την προεδρία της Αμερικής και γίνεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που εκλέγεται στο Κογκρέσο.

    Η Καρδιά του Κυνηγού (29/03/2024)

    Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

    Το Όμορφο Παιχνίδι (29/03/2024)

    Μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πηγαίνει στη Ρώμη για το ετήσιο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων σε αυτό το ευχάριστο δράμα με πρωταγωνιστές τους Μπιλ Νάι και Μάικλ Γουόρντ.

    Το Μεροκάματο του Τρόμου (29/03/2024)

    Προκειμένου να αποτρέψει μια φονική έκρηξη, μια ομάδα έχει 24 ώρες στη διάθεσή της για να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα χνάρια του Netflix το Disney Plus – Ξεκίνησε το “κυνήγι” του διαμοιρασμού κωδικών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles