13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται το Φεβρουάριο

    Βρισκόμαστε μια ανάσα πλέον από το Φεβρουάριο και ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για τις νέες τηλεοπτικές αφίξεις. Αρκετές προτάσεις έχει και για τον επόμενο μήνα το Netflix στην κατηγορία των σειρών, καθώς στον κατάλογό του προστίθενται νέες προτάσεις για τα βράδια του χειμώνα. Αναλυτικά, έρχονται στη δημοφιλή υπηρεσία streaming:

    02/02/2023 – Freeridge: Σεζόν 1

    Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.

    09/02/2023 – Εσύ: Σεζόν 4

    Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

    14/02/2023 – Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε: Σεζόν 1

    Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους;

    15/02/2023 – NoFilter: Σεζόν 1

    Επειδή βαρέθηκε, η Μαρσέλι παρατάει τις σπουδές της για να κυνηγήσει έναν νέο στόχο: να γίνει influencer. Όμως, η ζωή στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερη από ό,τι φαίνεται…

    15/02/2023 – Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 1

    Μια γυναίκα, που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί, δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ.

    15/02/2023 – Red Rose: Σεζόν 1

    Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

    16/02/2023 – The Upshaws: Μέρος 3

    Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν μια σειρά από εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους.

    17/02/2023 – Αδίστακτοι: Η Σειρά: Σεζόν 2

    Ο Μεντί, η Λιάνα και ο Τόνι διαπιστώνουν ότι τα σχέδιά τους να φύγουν από το Βέλγιο ματαιώνονται από την εμφάνιση ενός νέου εχθρού, ο οποίος τους αναγκάζει να συμμαχήσουν με πρώην αντιπάλους.

    17/02/2023 – Το Κορίτσι και ο Κοσμοναύτης: Σεζόν 1

    Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε.

    22/02/2023 – Η Τριάδα: Σεζόν 1

    Μια αμείλικτη ντετέκτιβ μαθαίνει ότι έχει άλλα δύο πανομοιότυπα αδέλφια και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της.

    23/02/2023 – Outer Banks: Σεζόν 3

    Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

    24/02/2023 – Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;

    Κρύβοντας ένα οδυνηρό παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles