18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Δείτε πρώτες φωτογραφίες από την έκτη και τελευταία Σεζόν του House of Cards

    βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy Ρόμπιν Ράιτ επιστρέφει ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην έκτη και τελευταία σεζόν της βραβευμένης εμβληματικής σειράς House of Cards.

    House Of Cards Season 6
    House Of Cards Season 6

    Οι υποψήφιοι για Όσκαρ Νταϊάν Λέιν και Γκρεκ Κινίαρ καθώς και ο Κόντι Φέρν συμμετέχουν με την Ράιτ σε αυτήν την έκτη και τελευταία σεζόν μαζί με τον υποψήφιο για Βραβείο Εμμυ Μάικλ Κέλι, την Τζέιν Άτκινσον, την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίτσια Κλάρκσον, την υποψήφια για Έμμυ Κονστάνς Ζίμερ, τον Ντέρεκ Σεσίλ, τον Κάμπελ Σκότ και τον Μπόρις ΜακΓκιβερ. Διευθυντές παραγωγής του House of Cards είναι οι Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, καθώς και οι Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Φίντσερ, Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι, Έρικ Ροθ, Μάικλ Ντομπς και Άντριου Ντέιβις. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Μπο Γουίλμον, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Ντόνεν / Φίντσερ / Ροθ, με το MRC ως στούντιο για το Netflix.

     

    House Of Cards Season 6
    House Of Cards Season 6

    To 2013, το House of Cards έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy. Η σειρά μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει επτά βραβεία -συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείουEmmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον David Fincher στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς». Το House Of Cards έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα έξι φορές συνολικά, έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία. Η ιστορική σειρά έχει επίσης συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματίου Ηθοποιών, με δύο νίκες, έχει κερδίσει ένα βραβείο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σεναριογράφων, με μία νίκη, δύο υποψηφιότητες στα BAFTA, τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σκηνοθετών και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων διακρίσεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles