13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Εξασφάλισε τα δικαιώματα για την νέα ταινία του Johnny Depp

    Ο Johnny Depp είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη, μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη εναντίον της συζύγου του Amber Heard, την οποία κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Ο Depp ετοιμάζει μια νέα ταινία με τίτλο «La Favorite», στην οποία θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο XV και θα προβληθεί στους γαλλικούς κινηματογράφους το 2023. Όπως έγινε γνωστό, ο κολοσσός του streaming, το Netflix, εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας και θα τη διαθέτει στους συνδρομητές του 15 μήνες μετά την πρεμιέρα της στις αίθουσες. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για ταινία της γνωστής υπηρεσίας ούτε εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στην παραγωγή της.

    Ο Johnny Depp έπαιξε τελευταία φορά σε ταινία το 2020 και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα ενσαρκώσει ρόλο στα γαλλικά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και θα έχουν διάρκεια 3 μηνών.

    Με το «La Favorite» ο δημοφιλής ηθοποιός θα πραγματοποιήσει την περήφανη επιστροφή του, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που το Hollywood του γύρισε την… πλάτη, εξαιτίας των κατηγοριών εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός κέρδισε 10 εκατ. δολάρια για ηθικές βλάβες, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Heard τον Ιούνιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Δεύτερη αναβολή για το Forspoken! Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Square Enix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles