12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Ετοιμάζει live-action σειρά για το Assassin’s Creed!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Assassin’s Creed ανήκει στα gaming franchises που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε live-action σειρά και οι παραγωγοί του Netflix (οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια στον κόσμο του gaming), το γνωρίζουν  πολύ καλά αυτό. Έτσι λοιπόν ύστερα από τα Castlevania, Cuphead, Resident Evil και Witcher, ένας ακόμη δημοφιλής video game κόσμος παίρνει το πράσινο φως στη γνωστή streaming platform.

    Αν και σε αυτή τη φάση οι πληροφορίες που έχουμε για το εν λόγω project είναι λιγοστές, ωστόσο τα γεγονότα της σειράς Assassin’s Creed (με βάση το σύντομο teaser που κυκλοφόρησε) να λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια της Ezio trilogy, η οποία περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed 2 (2009), AC:Brotherhood (2010) και AC: Revelations (2011). Το γεγονός άλλωστε ότι στο σύντομο αυτό teaser ακούγεται το μουσικό κομμάτι: «Ezio’s Family» του Jesper Kyd ενισχύει τον παραπάνω ισχυρισμό. Το «τηλεοπτικό» φλερτ ανάμεσα στην Ubisoft και στο Netflix δεν είναι κάτι πρόσφατο, καθώς τον περασμένο Ιούλιο οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για να δημιουργήσουν μια ταινία βασισμένη στο σύμπαν του Beyond Good & Evil (με σκηνοθέτη τον Rob Letterman του Detective Pikachu), ενώ υπάρχει πλάνο και για την μεταφορά του The Division, με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles