13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix Ιούνιος: Επιστρέφουν “The Umbrella Academy” και “Peaky Blinders”

    Ο Ιούνιος έρχεται και το Netflix ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Αρκετές είναι οι νέες αφίξεις στην κατηγορία των σειρών, αυτό που αξίζει όμως να παρακολουθήσει κάποιος είναι κυρίως οι…επιστροφές. Ο 3ος κύκλος του “The Umbrella Academy” και η 6η σεζόν του Peaky Blinders παίζουν σίγουρα ψηλά στη λίστα!

    Ας δούμε, στη συνέχεια, τι έχει ετοιμάσει το Netflix για τον Ιούνιο.

    02/6/2022 Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα

     

    Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση.

    03/6/2022 Μια Τέλεια Μητέρα

    Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν.

    03/6/2022 Two Summers

    Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα.

    03/6/2022 Τα Φτερά της Φιλοδοξίας

    Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ’ ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

    08/6/2022 Baby Fever

    Σ’ αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος.

    10/6/2022 First Kill

    Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος.

    10/6/2022 Peaky Blinders: Σεζόν 6

     

    Οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του.

    10/6/2022 Ιδιωτικότητα

    Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο.

    15/6/2022 Μαλντίβας

    Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο.

    15/6/2022 God’s Favorite Idiot

    Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σ’ αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή.

    16/6/2022 Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2

     

    Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος.

    17/6/2022 You Don’t Know Me

    Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

    22/6/2022 The Umbrella Academy: Season 3

    Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

    23/6/2022 Queen

    Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του..

    24/6/2022 Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας

    Ο Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον (“Mr. Bean”) πρωταγωνιστεί σ’ αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά Star Wars με “υπογραφή” Jon Watts και πρωταγωνιστή το Jude Law (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles