20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Κάθε Τρίτη οι λίστες με τις δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές

    Το τελευταίο διάστημα το Netflix έχει μπει στη διαδικασία να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απήχηση που έχουν στο κοινό οι σειρές και οι ταινίες που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό, ανακοινώνοντας το «Netflix Top 10».

    Πρόκειται ουσιαστικά για τη δημοσίευση σε εβδομαδιαία βάση των δημοφιλέστερων τίτλων σε μορφή λίστας από όλο τον κόσμο μαζί με τα νούμερά τους. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι λίστες θα δημοσιεύονται κάθε Τρίτη και θα βασίζονται στις ώρες προβολής από τη Δευτέρα ως την Κυριακή της προηγούμενης εβδομάδας.

    Οι νικητές της προηγούμενης εβδομάδες

    Υπάρχουν κατατάξεις για περισσότερες από 90 χώρες και περιλαμβάνονται λίστες όπως: παγκόσμιες λίστες Top 10 για ταινίες (στα Αγγλικά), σειρές (στα Αγγλικά), ταινίες (ξενόγλωσσες) και σειρές (ξενόγλωσσες).

    Οι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η ταινία “Red Notice,” με τους Ryan Reynolds, Dwayne Johnson και Gal Gadot (148.72 εκατ. ώρες), η ιταλική ταινία “Yara” (17.95 εκατ. ώρες), ο 3ος κύκλος του “Narcos: Mexico” (50.29 εκατ. ώρες) και φυσικά, παρόλο που έχει περάσει καιρός το “Squid Game” (42.79 εκατ. ώρες).

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας 18/11-24/11: Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο ‘Μπενεντέτα’!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles