19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τη σειρά Sonic Prime

    Η animated σειρά Sonic Prime ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το Netflix το Φεβρουάριο του 2021 και από τότε δεν είχαμε ακούσει και πολλά σχετικά με αυτή.

    Κι ενώ ακόμα περιμένουμε για το πρώτο επίσημο trailer, ένα teaser που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο καινούριο show.

    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα μονταρισμένο video με τις επερχόμενες kid-friendly animated σειρές του. Το Sonic Prime παρουσιάζεται στο τέλος σχεδόν του trailer, με το γνωστό σκαντζόχοιρο να τρέχει και να συλλέγει δαχτυλίδια. (Μπορείς να το παρακολουθήσεις στο 1:49 του video, αν δε θες να δεις και τα υπόλοιπα).

    Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας, γνωρίζουμε όμως ότι θα αποτελείται από 24 επεισόδια με επίκεντρο τον Sonic, ο οποίος προσπαθεί να σώσει ένα multiverse από το χαμό.

    Στο cast συμμετέχουν οι Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent, Brian Drummond, Vincent Tong, Ian Hanlin, Kazumi Evans και Adam Narada.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Welcome to Eden και Stranger Things 4 έρχονται το Μάιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles