13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Πράσινο “φως” για τον 4ο κύκλο του “You”

    Λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς “You”, το Netflix έσπευσε να μας πληροφορήσει ότι το ταξίδι δε θα σταματήσει εδώ. Όπως όλα δείχνουν, η δολοφονική μανία του Joe θα συνεχίσει να μας κρατά τηλεοπτική συντροφιά για καιρό, αφού ήδη ανακοινώθηκε η 4η σεζόν. Το Netflix δημοσίευσε, με αφορμή την ανακοίνωση, ένα teaser video. Ωστόσο, δεν έχουμε προς το παρόν καμία επιπλέον πληροφορία για τα επεισόδια που έχουν προγραμματιστεί.

    H 3η σεζόν του “You” θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στο Netflix. Στον 1ο κύκλο γνωρίσαμε τον επικίνδυνα γοητευτικό και εμμονικό νεαρό να φτάνει στα άκρα για να μπει στις ζωές των ανθρώπων που του κινούν το ενδιαφέρον. Στη δεύτερη σεζόν ο Joe αναγκάστηκε να φύγει από τη Νέα Υόρκη, όταν έκανε την εμφάνισή της ξανά στη ζωή του η πρώην του Candace, την οποία θεωρούσε νεκρή. Έτσι, έκανε  μια νέα αρχή με διαφορετικό όνομα στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, το παρελθόν του συνέχισε να τον ακολουθεί και το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να τον οδηγήσει να βάψει για άλλη μια φορά τα χέρια του με αίμα. Στην τρίτη σεζόν ο Joe γίνεται πατέρας.

    Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει για 2 εβδομάδες το κανάλι της Marvel Studios στην Cosmote TV! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles