18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Πρεμιέρα στις 20 Απριλίου για τη 2η σεζόν του «Russian Doll»

    Άλλη μια αγαπημένη σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν στο Netflix αυτό τον Απρίλιο. Πρόκειται για το «Russian Doll» της Λέσλι Χίντλαντ με πρωταγωνίστρια τη Νατάσα Λιόν. Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε πριν 3 χρόνια, η πανδημία όμως ανέτρεψε τα δεδομένα, με αποτέλεσμα τα νέα επεισόδια να καθυστερήσουν αρκετά.

    Στις 20 Απριλίου στην πλατφόρμα θα “ανέβουν” 7 επεισόδια των 30 περίπου λεπτών, στα οποία θα δούμε την Νάντια και τον Αλαν τέσσερα χρόνια αφότου κατάφεραν να ξεφύγουν από την δική τους μέρα της μαρμότας. Οι ήρωες επιστρέφουν για να εξερευνήσουν περισσότερα υπαρξιακά θέματα, κάνοντας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Αυτές τις μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο trailer της σειράς με έντονο” άρωμα” από τα ’80s.

    Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος του «Russian Doll» κατάφερε να κερδίσει τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy. Ανάμεσά τους ήταν αυτό της Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία για τη Νατάσα Λιόν.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/QvEyUOoLehI

    Διαβάστε επίσης:

    The Crown: Kate Middleton για τον 6ο κύκλο αναζητά το Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles