18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το νέο επικό trailer του Mad Max: Fury Road που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη!

    Το Mad Max: Fury Road είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές της φετινής χρονιάς. Το εφιαλτικό setting, οι σκληροτράχηλοι πρωταγωνιστές και η ατελείωτη καταστροφή αποτελούν ορισμένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν. Επιπλέον, το Fury Road ξεχωρίζει γιατί φέρει την σφραγίδα του εμπνευστή και δημιουργού του Mad Max, George Miller.

    Mad Max Fury Road 2b

    Το Mad Max: Fury Road ακολουθεί τα βήματα του ήρωα Max Rockatansky, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν post-apocalyptic κόσμο που ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά μία ανάμνηση του παρελθόντος! Σε αυτόν τον κόσμο που η λογική λάμπει δια της απουσίας της, οργανωμένες συμμορίες επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες. Το Mad Max: Fury Road είναι η πρώτη ταινία της θρυλικής σειράς στην οποία δεν πρωταγωνιστεί ο Mel Gibson, ο οποίος αδιαμφισβήτητα είχε συνδεθεί όσο κανείς άλλος με το σύμπαν του Mad Max, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει περάσει πλέον στον Tom Hardy. Μαζί με τον Hardy είναι η Charlize Theron, η οποία υποδύεται τον χαρακτήρα της Furiosa, μίας επικίνδυνης γυναίκας που πιστεύει ότι η αληθινή σωτηρία βρίσκεται στο πιο απόμακρο σημείο της αχανούς ερήμου που απλώνεται απειλητικά σε χιλιάδες χιλιόμετρα.

    Mad Max Fury Road 1

    To Mad Max: Fury Road είναι ένα reboot που είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει όλους τους φίλους του ποιοτικού σινεμά! Η ταινία αναμένεται να βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Μαΐου και μόλις δείτε το νέο επικό trailer που ακολουθεί, μάλλον θα σπεύσετε από τώρα να κλείσετε τη θέση σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles