21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε νέα ταινία Alien από τον δημιουργό των District 9 και Elysium!

    Ο σκηνοθέτης Neil Blompkamp είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει για τον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, καθώς έχει συνδεθεί με τα πετυχημένα District 9 και Elysium, ενώ επιπλέον αναμένεται το νέο του φιλμ “Chappie”, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα ρομπότ… με ανθρώπινα συναισθήματα! Αυτή τη στιγμή, ο Neil Blompkamp δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, για αυτό και δεν  θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι η επόμενη ταινία που θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του θα είναι το νέο Alien!

    Alien

    Σύμφωνα με ένα post που ανέβασε στο Instagram ο δημοφιλής σκηνοθέτης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να εργάζεται πάνω στο επόμενο Alien. Βέβαια, ακόμη η εταιρεία παραγωγής Fox δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση, όμως είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να μάθουμε (και επισήμως) για τις νέες περιπέτειες της Ripley. Σύμφωνα με φήμες που μας έρχονται από το Variety, o εμβληματικός Ridley Scott αναμένεται να μην συμμετέχει στο νέο Alien, καθώς αυτό το διάστημα είναι πολύ απασχολημένος με τα γυρίσματα του sequel του Prometheus. Επίσης, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για το εάν θα δούμε να πρωταγωνιστεί ξανά η Sigourney Weaver  στο ρόλο της Ripley, ενώ ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση της νέας ταινίας. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι τα ηνία του Alien έχει αναλάβει ένας σκηνοθέτης που γνωρίζει καλά τον χώρο του sci-fi αποτελεί σίγουρα έναν καλό οιωνό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles